JORNADA TÈCNICA PER L’ENFORTIMENT DELS AGENTS RELACIONATS AMB LA CUSTÒDIA DEL TERRITORI

Ens complau informar-vos de la propera Jornada Tècnica dirigida a l’enfortiment dels diferents agents de Custòdia del Territori, que se celebrarà el dia 27 de setembre de 16 a 20h al Centre Flassaders.

Els temes que es tractaran estan relacionats amb les necessitats que han anat manifestant diverses enitats, les quals han participat fins ara de l’inventari que a la ICTIB estem fent per enguany.

Vos demanam que feu un forat a la vostra agenda i assistiu a la jornada, ja que el seu principal objectiu és ajudar a que les entitats, particulars i demés agents interessats en la Custòdia tinguin cada cop més informació i més eines per a desenvolupar o donar suport a projectes de Custòdia del Territori.

La jornada no va només dirida als socis i sòcies la la ICTIB, si no a tota persona, entitat, administració, etc. que tingui interès en la Custòdia del Territori, tant per desenvolupar projectes com per a facilitar-los o donar-los suport.

Preguem que vos inscriviu amb antelació èr a poder tenir previsió del nombre d’assitents.

També us agraïm enormement que feu difusió de la Jornada entre els/les qui hi puguin estar interessats/des.

Més endavant publicarem més detalls sobre la jornada.

Moltes gràcies pel vostre interès. Esperem veure-vos el dia 27!

Salutacions.

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS