Nova formació ICTIB: “Taller pràctic per millorar i preparar les teves imatges amb Adobe Photoshop”

Taller bàsic. Dimarts 25 de maig de 2021, de 16 a 17 h.

Des dels nostres inicis la imatge ha estat portadora d’informació. Els éssers prehistòrics representaven escenes d’animals i persones a les parets de les coves i actualment ho fem en els murs de les nostres xarxes socials. En aquest procés de comunicació, les imatges diuen molt de l’organització a la qual representen i, per tant, poden ser claus per aconseguir la tan enyorada implicació de la societat.

En aquest taller us explicarem, a través d’exemples pràctics, quines són les eines bàsiques que té el programa Adobe Photoshop per retocar i deixar llistes les teves imatges per a la seva publicació en xarxes socials, blogs, webs o impremta.

Per fer aquest taller necessitaràs tenir instal·lat en Adobe Photoshop en el teu ordinador i tenir preparada una imatge que vulguis retocar, ja que ho anirem fent en conjunt.

El taller serà gratuït i serà impartido per na Ana Bonilla. Comptarà, a més, amb l’aparició de Luis Resines de Pelopantón.

Inscripcions en aquest formulari.

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS