“Oportunitats de la custòdia urbana per a l’adaptació de les ciutats al canvi climàtic”

Divendres 26 d’abril, de 9:30 a 13:30h a Can Balaguer.

Inscripcions a través d’aquest formulari. Programa aquí.

Jornada organitzada per la Xarxa de Custòdia del Territori – XCT – de Catalunya, en col·laboració amb l’Ajuntament de Palma.

L’objectiu de la jornada és reflexionar sobre com els espais verds de les ciutats poden adaptar-se al canvi climàtic i el paper que pot tenir la custòdia del territori en aquesta adaptació. Durant la jornada es mostraran
experiències (de Barcelona i de Mallorca) en les que s’ha comptat amb la participació d’actors diversos. També s’identificaran les accions prioritàries per a la gestió de la infraestructura verda a la ciutat de Palma.

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS