JORNADA DE FORMACIÓ EN CUSTÒDIA DEL TERRITORI PER A PERSONAL TÈCNIC DE L’ADMINISTRACIÓ

Dia i hora: dimecres 15 de maig de 2019, de 9 a 12h.

Lloc: Sala de premsa, Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, c/ Gremi de Corredors núm. 10, Polígon de son Rossinyol, Palma.

Objectiu: donar a conèixer l’estratègia de la custòdia del territori, definint l’eina i el seu potencial, i proporcionar una visió del paper de l’administració com a suport essencial a les inicatives de custòdia (instruments legals, visibilització, ajudes, compensacions, etc.). Es comptarà amb la presència de personal de la Generalitat de Catalunya per a conèixer amb detall la seva experiència en el tema.

Públic: tècnics, preferentment, del Govern Balear, Consell Insular i Ajuntaments.

Programa:

  • 9:00 h – Recepció dels participants.
  • 9:15 h – Presentació de la Jornada, Miquel Mir Gual, Director General d’Espais Naturals i Biodiversitat, i Núria Llabrés, presidenta de la ICTIB.
  • 9:30 h – “La Custòdia del Territori a Balears”, Núria Llabrés.
  • 10:30 h – “El paper de la Generalitat com a suport de la Custòdia del Territori a Catalunya”, Pilar Vendrell, Cap de Secció de Plans i Projectes, Servei de Planificació de l’Entorn Natural, Subdirecció General de Biodiversitat i Medi Natural, Departament de Territori i Sostenibilitat, Generalitat de Catalunya.
  • 11:30 h – Debat i preguntes.

Inscripcions: secretariaictib@gmail.com

Més informació cridant al 635 530 539.

Organitzada per la ICTIB amb el suport de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS