A la ICTIB tenim nova presidenta!

Ahir, dia 3 de febrer, es va celebrar l’assemblea anual de socis i sòcies de la ICTIB. En total varen assistir 24 persones a títol particular o en representació de les entitats que formen part de la nostra xarxa. Entre d’altres punts tractats, es varen reelegir els/les membres del Consell Directiu, inclòs el càrrec de presidència. Na Núria Llabrés va deixar aquest càrrec després de 4 anys de molta i bona feina, al llarg dels quals des de la ICTIB hem aconseguit moltes fites i, el més important, hem anat fent créixer i enfortint la xarxa. Gràcies Núria per la teva dedicació!

Així, la persona que ha passat a ocupar la presidència és na Gemma Capdevila, una docent amb un llarg recorregut a l’àmbit de la custòdia, especialment establint connexions entre el món educatiu i el territori. Ja des de la seva llarga etapa vivint a Menorca, va formar part de diverses iniciatives amb la custòdia agrària, amb el GOB Menorca. En els seus anys de vida a Mallorca ha impulsat altres projectes amb l’alumnat, a destacar el que té lloc a sa Comuna de Bunyola, pel qual l’IES Joan Alcover té un acord de custòdia subscrit amb l’Ajuntament i el GOB Mallorca.

Gemma, enhorabona pel càrrec i gràcies per implicar-te per seguir avançant en el foment i el desenvolupament de la custòdia com a eina de recuperació i conservació dels nostres valors naturals i culturals. Agrair també a la resta de persones que es varen sumar al Consell Directiu la seva actitud i implicació. Els millors desitjos per aquesta nova etapa!

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS