5è INVENTARI D’INICIATIVES DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE L’ESTAT ESPANYOL

La Plataforma de Custodia del Territorio ha publicat la versió definitiva del 5è inventari d’iniciatives de custòdia del territori a tot l’estat espanyol, una eina molt útil per a poder fer un vol sobre l’estat de l’art. Des de la ICTIB agraïm la feinada que dur poder fer una compilació de les dades que aporten tant les xarxes de les comunitats autònomes, com les que els envien directament les entitats, que s’ha d’estandaritzar i tractar per a poder donar una visió general del nombre d’iniciatives en marxa, on es localitzen, les hectàrees en custòdia qe suposen i les seves principals característiques.

Des de la ICTIB enguany estem fent feina per a poder obtenir resultats actualitzats del present any 2018 per poder, així, tenir una fotografia actual de la Custòdia del territori a les nostres illes, la qual ha de ser una bona guia per a seguir fent feina en una bona direcció. A més, amb les dades obtingudes podrem participar al pròxim iventari que publiqui la Plataforma amb informació actualitzada de Balears.

Ajudeu-nos i participeu de l’inventari ICTIB 2018!

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS