“Taller de disseny i elaboració d’acords de custòdia i instruments de gestió”

El taller tindrà lloc divendres dia 21 de juny, de 16 a 19 h, al Centre Flassaders, a Palma. El taller pretén ser de caire pràctic i dinàmic, ajustant-se a les necessitats de les persones/entitats que hi participin. La idea és que en el taller es puguin resoldre dubtes i inquietuds, que els /les assistents en surtin amb eines i idees que permetin millorar la seva tasca en l’àmbit de la custòdia. 

La formació anirà a càrrec de dos membres del FRECT – Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio, una entitat a nivell estatal que agrupa totes les xarxes autonòmiques. La seva tasca principal és la de dinamitzar la custòdia a l’estat espanyol, oferint assessorament a les diverses xarxes i entitats que el formen, treballant en la incidència política i facilitant espais de trobada per a que els membres puguin compartir i sumar esforços.

Així, n’Antonio Ruíz (advocat ambientalista) i n’Alberto Navarro (biòleg especialista en ecologia de la conservació) conduiran el taller i ens oferiran els seus amplis coneixements sobre l’eina de la custòdia, tant a nivell jurídic com en termes de conservació de valors naturals. 

És una gran sort poder comptar amb la seva presència, esperem que pogueu participar al taller i aprofitar l’oportunitat.  

Incripcions al següent formulari.

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS