“COMUNICACIÓ I XARXES SOCIALS PER A ONGs AMBIENTALS”

Taller de formació: dimarts 9 de juliol, de 16:30 a 17 h al Centre Flassaders, Palma

Com ja havíem avançat, durem a terme una altra formació bàsica, aquesta vegada sobre un tema cada dia més necessari per a les entitats: la comunicació i l’ús de les xarxes socials. Moltes entitats hi fan molta feina i en la majoria dels casos és una tasca en mans de persones no professionals en el tema, pel que no sempre coneixem les bases per a fer-ne un bon ús i treure’n el màxim profit. Serà un taller bàsic, de dues hores, però és el moment d’aprendre el més essencial i també d’identificar els temes que més interessi aprofondir-hi, ja de cara al futur.

El taller serà impartit per Carmen Buelohà, especialista en el tema. Aquest és el programa:

  • 16:30h: rebuda de participants i petit berenar, per si algú arriba amb necessitat de beure i picar alguna cosa, ja que després no farem cap pausa.
  • 17h: inici del taller, amb puntualitat!
  • 18:30h: s’obrirà un torn de preguntes on podreu resoldre dubtes que hagin sortir del taller o que ja duieu de casa.
  • 19h: cloenda.

Com a novetat, el taller serà retransmès en directe via la plataforma Youtube. Les persones que ho voleu fer així a distància, també us heu d’inscriure; dies abans de la data del taller us farem arribar el link per a poder gaudir de la retransmissió. En ser la primera vegada, no sabem com anirà però provarem de que sigui el millor possible. Tot i que millor que hi vingueu personalment perquè sempre s’aprofita més, a la retransmissió també hi haurà la possibilitat de fer preguntes a través del xat que s’habilita amb aquest efecte.

Les inscripcions les podeu fer en aquest formulari.

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS