Celebrem 3 noves incorporacions a la ICTIB

Estem molt contentes d’haver començat l’any donant la benvinguda a 3 noves entitats a la nostra xarxa. Al llarg d’aquest primers mesos del 2020 s’hi han anat incorporant a la ICTIB, per ordre, Palma XXI, l’Associació de Varietats Locals de Mallorca i l’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Eivissa i Formentera (APAEEF).

Prèviament vàrem tenir diverses trobades amb persones d’una i altra organització, en les que es varen valorar les oportunitats que la custòdia del territori ofereix a aquestes entitats per a la realització dels seus projectes i la consecució dels seus objectius.

Desitgem que la seva tasca en custòdia del territori segueixi endavant molt de temps i que sorgeixin sinèrgies positives en el marc de la nostra xarxa.

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS