II SETMANA DE LA CUSTÒDIA DEL TERRITORI A BALEARS

Enguany es torna a celebrar la Setmana de la Custòdia del Territori, que tindrà lloc del 3 a l’11 d’octubre. Moltes de les entitats que formen part de la nostra xarxa promouran activitats per conèixer la importància de tenir cura de la terra i els seus valors naturals, culturals i paisatgístics.

L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és donar a conèixer les iniciatives de custòdia del territori que estan en marxa a les illes, així com fomentar la implicació de la societat balear en el seu desenvolupament. A les bases de l’eina de conservació que és la custòdia, hi figura promoure que les persones participin en la cura de la terra.

La Setmana de la Custòdia del Territori és possibe gràcies a l’esforç conjunt de diverses entitats que vetllen per la conservació i gestió del patrimoni natural, cultural i paisatgístic, i també al suport de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern Balear.

La custòdia del territori és un concepte emergent que pretén involucrar a la societat en la conservació de la naturalesa, el paisatge i el patrimoni cultural. Les entitats, organitzacions de custòdia assessoren els propietaris perquè adoptin mesures orientades a la conservació dels valors i els recursos de les finques en custòdia.

Al llarg dels pròxims dies us anirem informant de les activitats que es proposen. Estigueu atents/es!

Comments are closed

INICIATIVA DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LES ILLES BALEARS